SKLF Teaser A5 Print

 

Välkommen till Quality Hotell 11 i Göteborg 13-15 oktober där du får möta föreläsare från Sverige, USA, England och Australien. 

 

I år börjar vi redan på fredagen, där några av våra samarbetspartners har satt ihop ett spännande program. På kvällen blir det mingel­buffé tillsammans med alla utställare. Kongressen startar sedan på lördag morgon där James Wolffsohn ger oss den senaste forskningen kring torra ögon. Peter Karvik ger en bild av vad vi ser på ögonlocken. Erik Ryderberg kan berätta om det senaste inom refraktiv kirurgi innan Fredrik Källmark pratar om återkommande korneala erosioner. Marika Wahlberg Ramsay vill ge sin syn på behandling av röda ögon. Vi avslutar lördagen med en föreläsning kring myopihantering. Kate Gifford och James Wolffsohn belyser globala trender, verktyg och tekniker. På kvällen blir det festmiddag, underhållning och dans i Eriksbergshallen.

Jeffrey Anshell inleder söndagen med att föreläsa om hur kosttillskott kan bidra till ett bra kontaktlinsbärande. Git Grönvall har mer än 10 års erfarenhet av Ortho K och vill inspirera andra att själva börja jobba med detta. Det finns en skleral kontaktlins för varje öga, detta menar Justine Siergey. Kate Gifford fortsätter med att förklara vikten av Ortho-K och binokulär syn. Efter alla kliniska föreläsningar avslutar vi kongressen med att lyssna på Jan Alpenberg. Han vill få oss att ta oss an de utmaningar optikbranschen står inför med kunden i fokus.


Även du som är medlem i Optikerförbundet får ta del av medlemspriset. 

Om du är med från fredag till och med söndag kan du få ihop minst 18 CET poäng

Men kom ihåg TA MED MEDLEMSKORTET från Optikerförbundet för att få detta scannat!

 

 

Väl mött i Göteborg på Quality Hotel 11, träffa kollegor och diskutera nya tankar och synsätt för det dagliga kliniska arbetet!

 

Anmaldig

Agenda

Samarbetspartners2

 

 

Kl2017 2